Werkwijze

Als coach loop ik een tijdje met je op en help ik jou om inzicht te krijgen in jouw vraagstukken. Jij kiest of en wat je daarmee wilt doen.

Los van de dagelijkse beslommeringen en los van een automatische piloot kijken we naar wat zich NU in jouw leven voordoet, naar wat losgelaten mag worden en naar wat wil ontstaan.

Zo kun jij (her-)ontdekken wat jou dient in je leven en werk. En kun je ervoor kiezen om vanuit een gezond egocentrisme te gaan handelen naar wat dienend en juist is voor jezelf èn voor de mensen en wereld om je heen.

Werkwijze en tarieven coaching

Holistisch, systemisch en intuïtief

Holistisch betekent voor mij kijken naar de hele mens: naar zijn privé-leven en zijn werk, naar zijn lichaam, verstand en ziel.

Systemisch wil zeggen dat ik de uitgangspunten van het systemisch werken gebruik als bril om te kijken naar de vragen die jij wilt bespreken. We spreken van een systeem wanneer er twee of meer mensen bij elkaar zijn. Maar daarnaast heeft ieder mens ook een intern systeem van lichaam, verstand en ziel/intuïtie/onbewuste (vul maar in welk woord voor jou past). Systemisch kijken helpt om inzicht te krijgen in dat wat je niet ziet, maar er wel is (de onderstroom). Bekende instrumenten van het systemisch werken zijn familie-, organisatie- en tafelopstellingen.

Het intuïtieve betekent dat we in gesprek gaan over datgene wat op dat moment voor jou belangrijk is. En dat we doen wat daarbij helpend is. Soms zullen we afspreken om meerdere gesprekken met elkaar aan te gaan. We bespreken dan vooraf de grote lijnen van de aanpak, maar tijdens de gesprekken zullen altijd de dingen centraal staan die op dat moment voor jou het belangrijkst zijn. Er is dus alle ruimte in de gesprekken om te doen wat jou het meeste dient.

Tarieven

Tarief individuele coaching voor particulieren: € 90,- per uur, incl. BTW. Tarief individuele coaching voor zakelijke klanten: op aanvraag.

Coaching & Consultancy

Overzicht diensten

Meer weten over mijn aanbod in coaching, training of organisatieadvies? Klik op de links in het overzicht voor meer informatie of neem direct contact met me op.