Ik zie het leven als een reis. We komen ergens vandaan, we willen ergens naartoe en – het allerbelangrijkste – we bevinden ons nu ook ergens. Vaak steken we veel energie in het verleden en in de toekomst en vergeten we te kijken hoe het NU met ons gaat. Terwijl dit NU juist het startpunt is van nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Het leven kent ups en downs. Dat is de normale cyclus van het leven. In alle periodes van het leven – de leuke en de minder leuke – kun je iets ontdekken dat je helpt om een volgende stap te zetten. Dat geldt misschien nog wel het meest voor de periodes dat het niet zo lekker gaat, omdat je in deze periodes het meest geconfronteerd wordt met jezelf.

Levens­weg Coaching

Vragen op jouw levensweg

Misschien heb je het gevoel dat je vastloopt in je routines of in je werk. Of je vraagt je af ‘is dit het nou?’, terwijl je tegelijkertijd niet echt kunt aanwijzen waar dat gevoel vandaan komt, omdat op het oog alles in orde lijkt. Misschien heb je een verlies geleden en weet je niet hoe je daarmee kunt leven. Of voel je onrust over veranderingen die zich voordoen in je leven of werk en wil je daarin een omslag maken.

Levensweg coaching

Wil je in alle rust met iemand in gesprek over de dingen die zich voordoen op jouw levensweg? Wil je tot inzichten komen welke stappen je kunt zetten om anders in je leven of werk te staan? Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

Coaching & Consultancy

Overzicht diensten

Meer weten over mijn aanbod in coaching, training of organisatieadvies? Klik op de links in het overzicht voor meer informatie of neem direct contact met me op.