Als interim professional ben ik inzetbaar als organisatie­adviseur, beleids­adviseur, project­leider, programma­manager en manager. Ook ben ik inzetbaar als coach voor individuen en (management-)teams.


Mijn werkervaring heb ik opgedaan bij de overheid. De studie Beleids- en Organisatie­wetenschappen gaf me een stevige basis om als beleids­adviseur bij een gemeente aan de slag te gaan. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring bij de gemeentelijke overheid in verschillende rollen en op verschillende domeinen. Ik heb gewerkt als beleids­adviseur, organisatie­adviseur, project­leider, programma­manager en team­manager in het maat­schappelijke domein, bij de griffie en op het gebied van HRM.

Een uitgebreide beschrijving van mijn werk­ervaring is te vinden op mijn LinkedIn-profiel

Interim professional voor de (semi-) overheid

MIJN PROFIEL

Resultaten ontstaan dóór mensen. De beste resultaten ontstaan wanneer mensen lekker in hun vel zitten. Ik werk graag met mensen aan resultaten, als adviseur, projectleider of manager. Iedere rol heeft uiteraard zijn eigen accenten, maar mijn aanpak kenmerkt zich altijd door:

  • Samen vooruit gaan: In samenwerking met elkaar resultaten creëren vanuit dat wat (mogelijk) is. En dit bij voorkeur doen met veel werkplezier;
  • Overzicht creëren, koers bepalen en bewaken;
  • Realiseren van een omgeving waarin mensen zich prettig voelen door persoonlijke aandacht, vertrouwen, ruimte voor groei en ontwikkeling en het matchen van werk met talent;
  • Verbinden van mensen en onderwerpen ten dienste van het grotere geheel.

Collega’s en mensen om mij heen beschrijven mij als: Open, betrouwbaar, resultaatgericht, analytisch en betrokken.

Bijdragen aan een goed functionerende overheid

Ik vind het belangrijk dat we in onze maatschappij over een goed functionerende overheid beschikken, die – op een realistische en passende (doelgerichte en efficiënte) manier – onze samenleving en de inwoners ondersteunt. Daar draag ik graag aan bij in mijn werk voor de overheid.

Coaching & Consultancy

Overzicht diensten

Meer weten over mijn aanbod in coaching, training of organisatieadvies? Klik op de links in het overzicht voor meer informatie of neem direct contact met me op.